Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lindstadt Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Profile industriale
Brand
Industrial
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tabla cutata se dovedeste a fi un produs cu rezultate spectaculoase atat ca element structural cat si cu rol de finisaj. Deşi este privită în general ca un material preponderent industrial, fără potenţial arhitectonic şi estetic deosebit, tabla cutată se dovedeşte a fi un produs cu rezultate spectaculoase atât ca element structural, cât şi cu rol de finisaj. Linia simplă şi uşurinţa în instalare fac din tabla cutată soluţia ideală pentru realizarea în timp redus a diverselor aplicaţii civile sau industriale, atât pentru acoperişuri, cât şi pentru pereţi.

Tabla cutată cu profil înalt poate fi folosită ca structură secundară de rezistenţă pentru acoperişurile terasă, cofraj pierdut pentru planşee din beton sau acoperiş neizolat. Se poate alege dintr-o gamă largă de profile cu diferite înălţimi şi grosimi în funcţie de cerinţele proiectului. Acoperirea standard pentru profilele de exterior este de 25 μm în timp ce pentru interior acoperirea este de 15 μm. Pentru proiecte unde este necesară o izolare fonică, tabla poate fi livrată cu perforaţii. Perforațiile sunt executate astfel încât să ofere profilului capacităţi excelente de absorbţie a sunetului. Durabilitatea profilelor trapezoidale inalte depinde nu numai de grosimea tablei sau înăltimea cutei, dar, de asemenea, si de distanta dintre reazeme, care este specificata în proiectul de arhitectura.

Caracteristicile tablei sinus sunt forma și tehnologia moderna combinata cu traditionala grija pentru cea mai buna calitate. Profilele sinusoidale se aplică în același mod ca și profillele trapezoidale - pentru construcția de case, birouri și clădiri administrative, depozite, sali de sport, garduri, precum și în toate cazurile în care nu doar estetica, dar și unicitatea și forma inovatoare sunt importante. Acestea subliniază excelent originalitatea proiectului, care este în prezent la fel de substanțiala ca functionalitatea si durata de viata.

Profilele usoare reprezinta o alegere excelenta pentru plansee intermediare sau pane pentru acoperisuri si pereti inalti, asamblarea si montarea acestora facandu-se foarte usor.

Gama variata de panouri sandwich va ofera posibilitatea de a personaliza constructia in acord cu orice aspect functional.  Panourile sandwich sunt realizate din tablă de oțel de diverse grosimi ca două suporturi metalice și un strat de bază de construcție și izolare. Miezul panourilor sandwich poate fi fabricat din polistiren, poliuretan sau vată minerala. Suportul extern metalic și stratul de bază sunt unite în ciclul de fabricație, printr-o substanta adeziva speciala. Gama mare de culori, grosimi și forme diversificate de panouri permit construirea de diverse tipuri de clădiri interesante. Panourile pot fi montate atât pe verticală cât și pe orizontală.

Casetele structurale C sunt elemente structurale autoportante pe care se instaleaza izolația, folia anticondens și ulterior placarea exterioară cu tabla cutata sau casete de fatada. Izolatia este introdusă fără a fi nevoie de fixare. Creează o față a peretelui, cu tratament de suprafață finală.

Toate aceste solutii pot fi folosite in orice aplicatie de la hipermarketuri si cladiri industriale pana la soproane si adaposturi pentru animale.
Din Gura in Gura