Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lindstadt Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tinichigerii, accesorii, elemente de fixare pentru acoperis
Brand
Auxiliare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru completarea sistemului de acoperis va punem la dispozitie o gama variata de elemente de tinichigerie (coame, borduri, frontoane, dolii, sorturi de streasina, coltare), accesorii (elemente de ventilatie, profile de etansare, membrane anticondens), elemente de fixare.

Pentru a realiza inchiderile acoperisurilor sau fatadelor sunt realizate o serie de elemente de tinichigerie - toate ca parte a unui sistem complet şi având aceleaşi caracteristici de calitate deosebită. Mai mult, acestea sunt disponibile în nuanţe care se potrivesc cu acoperişul sau faţada construcţiei, ceea ce înseamnă că rezultatul final va fi nu doar funcţional, ci şi atractiv.

Oţelul şi produsele metalice sunt materiale versatile, care pot fi modelate astfel încât să satisfacă cele mai înalte exigenţe. Gama completă de componente, creaza oportunităţi nelimitate pentru un design personalizat. Elementele de tinichigerie standard sunt potrivite pentru orice colţişor: coame semirotunde si unghiulare, borduri, frontoane, dolii, şorţuri de streaşină, colţare sau racorduri. Exista si posibilitatea realizarii la comanda a elementelor de tinichigerie speciale pentru proiecte aparte. Elementele de tinichigerie sunt special concepute pentru a simplifica montajul şi a oferi fiabilitate, indiferent de materialul suport cu care sunt folosite. Oricare ar fi alegerea în ceea ce priveşte culoarea sau tipul de acoperire a suprafeţei, acoperişul sau faţada vor fi deopotrivă estetice şi rezistente, pregătite să facă faţă trecerii timpului.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra in ceea ce priveste culoarea sau tipul de acoperire a suprafetei, acoperisul si fatada vor fi deopotriva estetice si rezistente, pregatite sa faca fata trecerii timpului.

Lungimile elementelor de tinichigerie de pana la 6 ml / bucata pot da o nota de perfectiune detaliilor finisate.
Din Gura in Gura