Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lindstadt Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Acoperisuri metalice
Brand
Rezidential
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acoperisurile metalice sunt durabile si elegante, conferind un aspect excelent constructiilor moderne, dar, in acelasi timp, integrandu-se placut si armonios in arhitectura cladirilor vechi datorita aspectului clasic al tiglelor.

Tabla plană moale pentru faltuit sau prefaltuita este un material fără vârstă, elegant şi versatil, ce poate fi astfel modelat încât să satisfacă cele mai mari exigenţe în materie de acoperişuri, fiind deja apreciat de mai multe secole. Acoperişul cu tablă plană se remarcă printr-o mare uşurinţă în întreţinere şi are o frumuseţe naturală, aşa că îţi va fi mai mare dragul să-l priveşti pentru mulţi ani de acum înainte. Diversitatea materialelor folosite feroase sau neferoase, otel, cupru, titan-zinc, plumb, aluminiu, malebilitatea materialelor precum si gama larga de culori sunt alte avantaje majore ale acestui tip de invelitoare.

Tiglele metalice cu acoperire de granule minerale reprezinta un sistem complet de invelitori care aduc in plus o nota de naturalete si unicitate constructiilor. Sistemul a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale.​ Materialele folosite la realizarea acestui tip de produs imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica si aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Tiglele metalice combina in mod placut aspectul estetic al tiglelor traditionale cu rezistenta otelului; au o buna comportare la solicitarile mecanice, nu crapa si nu se sparg. In functie de configuratia acoperisului dumneavoastra si de preferintele personale, puteti alege dintr-o gama variata de sisteme de acoperisuri. Gama de culori clasice sau moderne permite o libertate deplina de alegere. Tiglele metalice sunt disponibile si in diverse variante de acoperire: poliester lucios – pentru un plus de stralucire, poliester mat – pentru o nota de eleganta clasica, high-build poliester - pentru o protectie anticoroziva superioara precum si alte tipuri de invelisuri cu protectie de top. Acoperisul din tigle metalice este usor, cantarind aproximativ 5 kg/ mp, ceea ce face ca montajul sa fie simplu de realizat. Formatul mare al panourilor de tigla metalica si gama larga de accesorii faciliteaza acoperirea rapida si eficienta, atat pentru sarpantele simple cat si pentru constructiile sofisticate. Panourile de ţiglă metalică sunt livrate la locul construcţiei special dimensionate pe măsura cerinţelor. În felul acesta, se elimină pierderile de material, iar montajul devine foarte rapid şi uşor. Montarea se realizeaza prin suprapunerea panourilor si fixarea lor cu suruburi prevazute cu garnituri din cauciuc, care etanseizeaza perfect prinderea. In plus, panourile metalice sunt prevazute la imbinare cu un canal special care dreneaza apa impinsa sub tabla de vantul puternic. Imbinarile sunt 100% etanse, iar profilul special confera siguranta maxima impotriva infiltratiilor.

Produsele sunt garantate de la 10 la 50 de ani in functie de varianta de acoperire.
Din Gura in Gura